Uroczystości pogrzebowe Edwarda Brzostowskiego

Edward Brzostowski z kirem copy

W dniu dzisiejszym odbywa się pogrzeb Edwarda Brzostowskiego ci, którzy go znali zapamiętają Go jako dobrego przyjaciela, człowieka o wielkim sercu i doskonałego organizatora. Dziś już takich nie ma. Dlatego będzie nam Go bardzo brakowało.

Poniżej wspomnienie o zmarłym od Prezydenta RP 1995 - 2005 Aleksandra Kwasniewskiego

Aleksander Kwaśniewski

Zarządzenie Dębica

Urząd Miejski w Dębicy przygotował księgę kondolencyjną, dedykowaną  śp. Edwardowi Brzostowskiemu, która ze względu na epidemię koronawirusa ma formę elektroniczną.

Kondolencje od 4 maja 2020 r. można składać w formie internetowej wysyłając na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wszystkie wpisy zostaną zarchiwizowane na równi z wpisami w księdze tradycyjnej, która zostanie wystawiona w Urzędzie Miejskim w Dębicy po zakończeniu epidemii.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością Sojuszu Lewicy Demokratycznej, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych. Czytaj dalej...

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…